Projektů 34 | Str. 1 / 2
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Čaj - pěstování, sklizeň, zpracování, fermentace |
82,0 % |
Charakteristika - těstoviny a kečupy |
75,2 % |
Chléb a pečivo - technologické kroky |
90,2 % |
Chléb, výroba pečiva, trvanlivé pečivo |
76,6 % |
Cukrovinky |
79,1 % |
Jak se vyrábí pivo? |
76,9 % |
Kávoviny (ve starší legislativě souhrnně pod „Kávové náhražky“) |
80,5 % |
Klasifikace francouzských vín |
80,4 % |
Koření |
74,6 % |
Koření - Kardamom |
77,5 % |
Koření - specifikace papriky |
81,6 % |
La Pacho - Čaj ze „Stromu života“ |
81,0 % |
Luštěniny a jejich význam ve výživě člověka |
85,0 % |
Med - význam ve výživě člověka |
87,5 % |
Nealkoholické nápoje |
78,8 % |
Obiloviny a cereálie |
83,8 % |
Ovoce a zelenina |
87,0 % |
Pivo - výroba sladu a výroba piva |
79,5 % |
Poznámky k vínu |
79,4 % |
Produkční oblasti kávy |
85,4 % |