Registrace
|
Přihlásit
Univerzity
Kategorie
Rozšířené vyhledávání
Předmět: Mikrobiologie potravin
«
První
| ‹
Předešlá
|
Další
› |
Poslední
»
Projektů
7
| Str.
1 / 1
Uni / Název projektu
Kvalita
Aditivní látky
83,7 %
Alimentární onemocnění
87,3 %
Doplňkové mikrobiologické vyšetřovací metody
91,4 %
Mikrobiologie potravin - praktická cvičení II. - Metody stanovení mikroorganismů v potravinách
90,2 %
Optické metody laboratorní analýzy
82,7 %
Stanovení indikátorových mikroorganismů
90,6 %
Stanovení základních nutrientů potravin
82,1 %
«
První
| ‹
Předešlá
|
Další
› |
Poslední
»
Na stranu:
10
20
30
40
50
60
70
80
90
100
Str.: