Projektů 243 | Str. 1 / 13
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Aditivní - cizorodé látky |
84,7 % |
Agrobiologická kontrola jetelovin a jetelotrav |
86,5 % |
Alokace neobnovitelných přírodních zdrojů - Hartwick-Solowova pravidla |
85,6 % |
Analytická chemie - Analýza potravin |
90,2 % |
Analytická chemie - Optické metody |
88,1 % |
Analytické řešení teoretické sušárny |
89,6 % |
Analytika potravin |
86,0 % |
Analýza regionu Vysočina - seminární práce z předmětu Ekologické zemědělství |
98,4 % |
Anatomie trávicího ústrojí |
88,6 % |
Bezodpadové zpracování brambor |
89,2 % |
Bílkoviny, peptidy, aminokyseliny - prezentace |
91,7 % |
Bioklimatologie - doprovodné texty k přednáškam |
91,8 % |
Broušení, hoblování, svislé, obrážení, vodorovné, obrážení, protahování, honování, lapování |
85,3 % |
Centrální nervový systém |
85,5 % |
Chladící zařízení |
77,7 % |
Chladící zařízení - laboratorní protokol |
79,2 % |
Chladírny a mrazírny potravin |
96,8 % |
Cholesterol a jeho transport |
88,9 % |
Choroby želv |
60,5 % |
Chyby měření |
81,4 % |