Projektů 14 | Str. 1 / 1
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Hodnocení fyzikálních a chemických vlastností rajčat |
84,6 % |
Konzervace potravin - Zpracování zahradnických produktů |
90,5 % |
Management zahradnických podniků |
87,5 % |
Přednášky ku předmětu Vinařství |
89,4 % |
Přednášky z předmětu Šlechtění rostlin |
90,5 % |
Přednášky z předmětu Vinařství I |
89,5 % |
Prezentace o Mrazení |
86,1 % |
Průzkum a mapování krajiny - Land Use |
89,5 % |
Průzkum a mapování krajiny - Land Use Ekologie |
97,2 % |
Šlechtění a biotechnologie |
77,0 % |
Šlechtění rostlin a biotechnologie |
79,6 % |
Úchova řezaných květin |
78,7 % |
Zpracované přednášky - Zpracování zahradnických produktů |
84,6 % |
Zpracování Zahradnických produktů |
87,4 % |