Projektů 195 | Str. 1 / 10
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Aditivní látky |
83,7 % |
Alimentární onemocnění |
87,3 % |
Alimentární onemocnění způsobené konzumací masa a masných výrobků |
81,0 % |
Antibiotická politika České Republiky |
82,6 % |
Antiparazitika ve veterinární medicíně |
82,8 % |
Běžná prohlídka skotů |
86,2 % |
Bezpečnost potravin |
74,2 % |
Biodiverzita a vymírání biologických druhů |
82,6 % |
Biologie a fyziologie psa |
75,9 % |
BSE - nemoc šílených krav |
48,1 % |
BSE a CJD (nemoc šílených krav) |
49,2 % |
Červená vína - odrůdy, výroba, degustace, klasifikace |
92,3 % |
Charakteristika kávy |
81,7 % |
Chemie potravin - praktická cvičení |
90,0 % |
Chemie potravin a chemické laboratorní metody - obecné kapitoly |
92,3 % |
Chemie potravin a chemické laboratorní metody - obecné kapitoly |
92,3 % |
Chemie potravin a chemické laboratorní metody - praktická cvičení |
92,3 % |
Chlamýdiové infekce a mykoplasmové infekce |
83,8 % |
Chléb a pečivo - technologické kroky |
90,2 % |
Choroby fretky a králika |
80,1 % |