Registrace | Přihlásit
« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 195 | Str. 1 / 10


Uni / Název projektu Kvalita
Aditivní látky
83,7 %
Alimentární onemocnění
87,3 %
Alimentární onemocnění způsobené konzumací masa a masných výrobků
81,0 %
Antibiotická politika České Republiky
82,6 %
Antiparazitika ve veterinární medicíně
82,8 %
Běžná prohlídka skotů
86,2 %
Bezpečnost potravin
74,2 %
Biodiverzita a vymírání biologických druhů
82,6 %
Biologie a fyziologie psa
75,9 %
BSE - nemoc šílených krav
48,1 %
BSE a CJD (nemoc šílených krav)
49,2 %
Červená vína - odrůdy, výroba, degustace, klasifikace
92,3 %
Charakteristika kávy
81,7 %
Chemie potravin - praktická cvičení
90,0 %
Chemie potravin a chemické laboratorní metody - obecné kapitoly
92,3 %
Chemie potravin a chemické laboratorní metody - obecné kapitoly
92,3 %
Chemie potravin a chemické laboratorní metody - praktická cvičení
92,3 %
Chlamýdiové infekce a mykoplasmové infekce
83,8 %
Chléb a pečivo - technologické kroky
90,2 %
Choroby fretky a králika
80,1 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: