Projektů 310 | Str. 1 / 16
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Aditiva |
78,9 % |
Aditivní látky |
83,7 % |
Alimentární infekce jako bioteror |
84,1 % |
Alimentární infekce jako bioteror |
83,3 % |
Alimentární onemocnění |
87,3 % |
Asanační podnik a jeho vliv na ŽP |
80,6 % |
Balení masa a masných výrobků |
77,1 % |
Běžná prohlídka skotů |
86,2 % |
Bezpečnost potravin |
74,2 % |
Biogeochemické cykly (C, N, P, S) |
76,5 % |
Biogeochemické cykly (koloběh vody, kyslíku, uhlíku, dusíku, fosforu, síry, ostatních prvků i látek) |
82,2 % |
Biologická invaze - globální problém lidstva |
81,0 % |
Biologie potravin a surovin živočišného původu |
89,1 % |
Bourání masa |
79,3 % |
Čaj - pěstování, sklizeň, zpracování, fermentace |
82,0 % |
Cena a propagace - marketingová komunikace |
88,9 % |
Cereální technologie - obiloviny a pekárenské výrobky |
88,4 % |
Červená vína - odrůdy, výroba, degustace, klasifikace |
92,3 % |
Charakteristika - těstoviny a kečupy |
75,2 % |
Charakteristika kávy |
81,7 % |