Registrace | Přihlásit
« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 310 | Str. 1 / 16


Uni / Název projektu Kvalita
Aditiva
78,9 %
Aditivní látky
83,7 %
Alimentární infekce jako bioteror
84,1 %
Alimentární infekce jako bioteror
83,3 %
Alimentární onemocnění
87,3 %
Asanační podnik a jeho vliv na ŽP
80,6 %
Balení masa a masných výrobků
77,1 %
Běžná prohlídka skotů
86,2 %
Bezpečnost potravin
74,2 %
Biogeochemické cykly (C, N, P, S)
76,5 %
Biogeochemické cykly (koloběh vody, kyslíku, uhlíku, dusíku, fosforu, síry, ostatních prvků i látek)
82,2 %
Biologická invaze - globální problém lidstva
81,0 %
Biologie potravin a surovin živočišného původu
89,1 %
Bourání masa
79,3 %
Čaj - pěstování, sklizeň, zpracování, fermentace
82,0 %
Cena a propagace - marketingová komunikace
88,9 %
Cereální technologie - obiloviny a pekárenské výrobky
88,4 %
Červená vína - odrůdy, výroba, degustace, klasifikace
92,3 %
Charakteristika - těstoviny a kečupy
75,2 %
Charakteristika kávy
81,7 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: