Projektů 41 | Str. 1 / 3
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Analytické řešení teoretické sušárny |
89,6 % |
Anglická kuchyně |
76,5 % |
Bezodpadové zpracování brambor |
89,2 % |
Bezpečnost práce a ochrana zdraví pracovníků v kuchyni |
80,9 % |
Cestovní ruch - Jídelní a nápojové lístky |
85,4 % |
Chladírny a mrazírny potravin |
96,8 % |
Čištění a šrotování sladu |
87,9 % |
Fenykl obecný |
87,2 % |
Food & Beverage management |
79,1 % |
Gastronomie v lázeňském provozu |
89,4 % |
Hospodářské výpočty v gastronomii |
89,7 % |
Kořeninová paprika |
82,8 % |
Mezinárodní gastronomie - Zdeněk Pohlreich |
78,0 % |
Ovoce, zelenina a výrobky z nich |
86,9 % |
Pěstování a zpracování koření |
89,1 % |
Pěstování zeleného koření |
77,7 % |
Písemná příprava obsluhy - Gastronomické praktikum |
83,1 % |
Pivo a suroviny k výrobě piva |
87,7 % |
Podmínky pro podnikání v pohostinství |
85,2 % |
Potravinářská technika pro výrobu tuků a olejů |
86,7 % |