Výsledky vyhledávání pro: Hygiena
Projektů 44 | Str. 1 / 3
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Zoohygiena |
86,2 % |
Výživa člověka |
84,5 % |
Vypracované zkušební okruhy z Pedagogické psychologie |
92,3 % |
Vypracované státnicové otázky Technologie a hygiena potravin živočišného původu - okruh Rostliny |
84,6 % |
Vypracované státnicové otázky Technologie a hygiena potravin živočišného původu - okruh Mléko |
84,6 % |
Vypracované státnicové otázky Technologie a hygiena potravin živočišného původu - okruh Maso |
84,6 % |
Technologie a hygiena výroby cukru |
87,8 % |
Technologie a hygiena produkce při zpracování a význam olejnin |
81,0 % |
Technologie a hygiena při zpracování olejnin na surový olej. Rafinace. Ztužování tuků |
83,8 % |
Technologie a hygiena při zpracování obilovin ve mlýně, mlýnské obilné výrobky, legislativa |
82,7 % |
Technologie a hygiena při výrobě čokolády, legislativa |
83,9 % |
Technologie a hygiena potravin živočišného původu |
92,2 % |
Technologie a hygiena masa a masných výrobků - návody na cvičení |
92,3 % |
Technika mluveného projevu |
82,9 % |
Střevní infekce (Diferelnciální diagnóza, Epidemiologie...) |
81,5 % |
Státnicové materiály k okruhu Technologie a hygiena potravin rostlinného původu |
91,8 % |
Státní veterinární správa ČR - oddělení pro řešení krizových situací |
86,4 % |
Standardy SAK, využití pro praxi |
87,5 % |
Soubor přednášek z Psychologie |
89,2 % |
Školní hygiena |
86,8 % |