Výsledky vyhledávání pro: Mikroorganismy
Projektů 21 | Str. 1 / 2
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Zdroje etiologických agens |
83,5 % |
Vypracované zkouškové otázky z Mikrobiologie |
83,7 % |
Vypracované zkouškové okruhy z Mikrobiologie |
81,4 % |
Vypracované státnicové otázky z Ekologie |
90,8 % |
Vypracované otázky ke zkoušce z Mikrobiologie |
91,5 % |
Vlastnosti mléka |
86,1 % |
Učební materiál na zápočet z Mikrobiologie |
90,6 % |
Stanovení indikátorových mikroorganismů |
90,6 % |
Sanitace - eliminace kontaminace v průběhu výroby |
86,3 % |
Potravinářská mikrobiologie - návody do cvičení |
84,2 % |
Planktonní mikroorganismy jako horninotvorný činitel |
53,7 % |
Mikrobiologie potravin - praktická cvičení II. - Metody stanovení mikroorganismů v potravinách |
90,2 % |
Mikrobiologie potravin - praktická cvičení I. - Obecná mikrobiologie |
92,3 % |
Mikrobiologie (pro zahradnické obory) - obecná část a ekologie mikroorganismů |
92,3 % |
Léčiva určená pro léčbu respiračního a trávícího traktu |
84,6 % |
Kontrolní otázky ke zkoušce z předmětu Mikrobiologie |
92,3 % |
Hygiena produkce mléka |
88,0 % |
Doplňkové mikrobiologické vyšetřovací metody |
91,4 % |
Biologie potravin a surovin živočišného původu |
89,1 % |
Antibiotická politika České Republiky |
82,6 % |