Výsledky vyhledávání pro: Potraviny
Projektů 27 | Str. 1 / 2
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Zemědělská výroba jako potravní a výrobní řetězec |
85,1 % |
Výživa a její význam - Geneze homo sapiens |
78,3 % |
Vypracovaný okruh otázek ke zkoušce z předmětu Analýza potravin |
92,3 % |
Vypracované státnicové otázky Technologie a hygiena potravin živočišného původu - okruh Rostliny |
84,6 % |
Vypracované otázky ke zkoušce z Mikrobiologie |
91,5 % |
Vypracované okruhy ke zkoušce z Mikrobiologie |
86,0 % |
Výpisky k tématu Cukrovarnictví |
85,3 % |
Vitaminy - Analytická chemie - Analýza potravin |
86,3 % |
Veterinární a potravinářská legislativa |
90,6 % |
Učební materiál na zápočet z Mikrobiologie |
90,6 % |
Trestné činy |
82,6 % |
Technologie a hygiena potravin živočišného původu |
92,2 % |
Současné trendy ve výživě |
88,5 % |
Skladba a struktura potravin |
88,9 % |
Přednášky na předmět Řízení jakosti |
90,0 % |
Přednášky - Veterinární a potravinářská legislativa |
92,2 % |
Potravinářství, výživa člověka |
79,9 % |
Obaly a obalová technika |
74,7 % |
Makrobiotická strava |
74,7 % |
Legislativa v oblasti a mikrobiologické bezpečnosti potravin |
86,7 % |