Výsledky vyhledávání pro: Sal
Projektů 39 | Str. 1 / 2
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Zpracování Zahradnických produktů |
87,4 % |
Zdeněk Salzmann - Jazyk, kultura a společnost |
78,2 % |
Základy sálavého vytápění - Závěsné otopné (chladicí) plochy |
87,6 % |
Základy sálavého vytápění - Základy přenosu tepla sáláním |
84,5 % |
Základy sálavého vytápění - Vodní otopné plochy |
88,7 % |
Základy sálavého vytápění - Tepelná pohoda |
80,9 % |
Základy sálavého vytápění - Stěnové a stropní zabudované vodní vytápění |
91,4 % |
Základy sálavého vytápění - Samostatně závěsné průmyslové otopné plochy |
86,7 % |
Základy sálavého vytápění - Plynové sálavé vytápění |
84,8 % |
Základy sálavého vytápění - Metodika návrhu vytápění světlými a tmavými plynovými zářiči |
85,2 % |
Základy sálavého vytápění - Elektrické sálavé vytápění |
87,4 % |
Vytápění budov - Sálavé otopné plochy |
90,3 % |
Vypracovaný okruh otázek ke zkoušce z předmětu Analýza potravin |
92,3 % |
Vypracované státnicové otázky z okruhu Přenos tepla a hmoty |
91,9 % |
USB - Universal Serial Bus - Popis rozhraní |
94,5 % |
Trvanlivé masné výrobky |
81,6 % |
Trvanlivé masné výrobky |
75,3 % |
Studijní okruhy z anglické lingvistiky |
82,8 % |
Střevní infekce (Diferelnciální diagnóza, Epidemiologie...) |
81,5 % |
Spotřební chování obyvatelstva - Sales techniques - bakalářská práce |
92,3 % |