Výsledky vyhledávání pro: bezpečí
Projektů 18 | Str. 1 / 1
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Zdravotní rizika kontaminace potravin cizorodými látkami, potravinářská aditiva AJ |
85,3 % |
Zdravotní rizika kontaminace potravin cizorodými látkami |
88,2 % |
Výsledky analýzy zavedení systémů sledování kvality a bezpečí v přímo řízených organizacích MZ ČR - sondy |
92,3 % |
Vypracované státnicové otázky z okruhu Pracovní a průmyslová rizika |
92,3 % |
Určení kritických otáček hřídele za použití metody přenosových matic |
90,0 % |
Standardy SAK, využití pro praxi |
87,5 % |
Rozhodování při riziku a nejistotě |
79,4 % |
Prezentace z předmětu Cizorodé látky v potravinách |
92,3 % |
Právo Evropské unie - vypracované zkouškové otázky |
92,3 % |
Pravidla správné výrobní a hygienické praxe pro výrobce těstovin |
90,8 % |
Potřeby nemocných |
84,0 % |
Nebezpečí toxických látek a jejich výskyt v životním prostředí (DDT, DIOXINY, PCB,Cd, Hg ...) |
87,7 % |
Nebezpečí toxických látek a jejich výskyt v životním prostředí |
81,2 % |
Management podle cílů |
77,9 % |
Laboratorní cvičení z chemie |
88,9 % |
Chovy hospodářských zvířat jsou největším nebezpečím pro životní prostředí |
79,8 % |
Asistent pedagoga - prezentace |
73,1 % |
10A - nebezpečí tzv. kvantitativního uvolňování prováděného Federální rezervní bankou USA |
93,7 % |