Výsledky vyhledávání pro: koření
Projektů 15 | Str. 1 / 1
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Vypracované státnicové otázky Technologie a hygiena potravin živočišného původu - okruh Rostliny |
84,6 % |
Výpisky z cvičení - Koření, zdroje, pěstování a zpracování |
89,6 % |
Senzorické hodnocení komodit |
82,4 % |
Přednášky z předmětu Zpracování rostlinných produktů |
92,3 % |
Přednášky z Koření |
87,4 % |
Pochutiny, koření, aditiva |
75,9 % |
Pěstování zeleného koření |
77,7 % |
Pěstování a zpracování koření |
89,1 % |
Kořeninová paprika |
82,8 % |
Koření - specifikace papriky |
81,6 % |
Koření - Kardamom |
77,5 % |
Koření |
74,6 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení koření |
89,2 % |
Fenykl obecný |
87,2 % |
Farmakognosie (Podle Českého lékopisu 2009) |
91,2 % |