Výsledky vyhledávání pro: mikrobiologie
Projektů 28 | Str. 1 / 2
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Vypracovaný okruh otázek ke zkoušce z předmětu Analýza potravin |
92,3 % |
Vypracované zkouškové otázky z Mikrobiologie |
83,7 % |
Vypracované zkouškové okruhy z Mikrobiologie |
81,4 % |
Vypracované státnicové otázky - Laboratorní analýza potravin |
84,6 % |
Vypracované otázky z předmětu Mikrobiologie |
89,2 % |
Vypracované otázky ke zkoušce z Mikrobiologie |
91,5 % |
Vypracované okruhy ke zkoušce z Mikrobiologie |
86,0 % |
Vybrané kapitoly z mikrobiologie pro farmaceuty |
91,8 % |
Veterinární vyšetření jatečných zvířat a masa |
91,5 % |
Vedlejší produkty živočišného původu |
90,2 % |
Učební materiál na zápočet z Mikrobiologie |
90,6 % |
Studijní materiál z předmětu Prohlídka jatečných zvířat + testy |
92,3 % |
Produkce mléka a technologie mléčných výrobků |
91,3 % |
Prezentace z předmětu Technologie masné produkce |
90,8 % |
Přednášky z předmětu Mikrobiologie |
89,8 % |
Potravinářská mikrobiologie - návody do cvičení |
84,2 % |
Mlékařská mikrobiologie |
80,3 % |
Mikrobiologie potravin a mikrobiologické laboratorní metody. Obecná mikrobiologie |
92,3 % |
Mikrobiologie potravin - praktická cvičení II. - Metody stanovení mikroorganismů v potravinách |
90,2 % |
Mikrobiologie potravin - praktická cvičení I. - Obecná mikrobiologie |
92,3 % |