Registrace | Přihlásit

Výsledky vyhledávání pro: mléko

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 30 | Str. 1 / 2


Uni / Název projektu Kvalita
Zásady správného kojení
88,2 %
Základy živočišné produkce - tahák
75,3 %
Základní technologie a výrobní zařízení - mlékárny
90,8 %
Základní technologické postupy a výrobní zařízení v mlékárenském průmyslu
84,6 %
Základní ošetření mléka - Základní ošetření mléka, Konzumní mléko a smetana
86,2 %
Výrobní zařízení pro výrobu mléka a mléčných výrobků
91,2 %
Vypracované státnicové otázky Technologie a hygiena potravin živočišného původu - okruh Mléko
84,6 %
Vstřebatelnost vápníku
95,1 %
Úvod do mlékařství - Tekuté mléčné výrobky, Hodnocení mléka a smetany
89,2 %
Úvod do mlékařství - Syrové mléko, Nemoci z mléka
90,0 %
Úvod do mlékařství - Složení mléka
83,2 %
Úvod do mlékařství - Druhy mléka
83,4 %
Technologie mléka a mléčných výrobků - pro studenty kombinované formy bakalářského studijního programu
84,6 %
Technologie mléka a mléčných výrobků
90,2 %
Technologie a hygiena potravin živočišného původu
92,2 %
Stanovení základních nutrientů
76,5 %
Senzorické hodnocení komodit
82,4 %
Prvovýroba mléka - požadavky na mléko, ošetření, chlazení, přejímka, odběr a vyšetření vzorků, transport
88,2 %
Produkce mléka a technologie mléčných výrobků
91,3 %
Princip a činnost strojního dojení dojnic
87,3 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: