Výsledky vyhledávání pro: trvanlivost
Projektů 15 | Str. 1 / 1
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Vypracované testové otázky z předmětu Technologie |
91,6 % |
Vypracované otázky z Technologie obrábění |
90,9 % |
Úvod do mlékařství - Tekuté mléčné výrobky, Hodnocení mléka a smetany |
89,2 % |
Určení velikosti ložiska |
88,3 % |
Určení doby uchovatelnosti potravin |
80,6 % |
Technologie výroby II - Řešené příklady |
90,6 % |
Technologie I - Výpočtová cvičení - Studijní opory pro magisterskou formu studia |
91,1 % |
Tahák vypracovaných otázek k Technologii obrábění |
91,6 % |
Skripta z předmětu Technologie II |
89,7 % |
Protokoly o kontrolním zjištění - Bezpečnost potravin |
89,4 % |
Ovoce a zelenina |
87,0 % |
Ochrana proti korozi - Zinkování |
84,2 % |
La Pacho - Čaj ze „Stromu života“ |
81,0 % |
Konstruování strojů - vypracované otázky |
81,6 % |
Činitelé ovlivňující proces obrábění |
86,1 % |