Výsledky vyhledávání pro: vinár
Projektů 55 | Str. 1 / 3
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Život a práce novináře |
79,9 % |
Zdravotní rizika kontaminace potravin cizorodými látkami, potravinářská aditiva AJ |
85,3 % |
Zákony spojené s problematikou odpadů potravinářského průmyslu |
87,2 % |
Vývoj ostatních odvětví zpracovatelského průmyslu v ČR po vstupu do EU |
89,3 % |
Vypracované zkouškové otázky z Mikrobiologie |
83,7 % |
Vypracované zkouškové okruhy z Mikrobiologie |
81,4 % |
Vypracované otázky z předmětu Produkce potravinářských surovin |
88,7 % |
Vypracované otázky ke zkoušce z předmětu Chov hospodářských zvířat 3 |
92,3 % |
Voda v potravinářském průmyslu |
78,7 % |
Vliv staveb, činnosti a technologií zemědělsko-potravinářského komplexu na ŽP (EIA) |
81,1 % |
Vliv staveb, činností a technologií zemědělsko-potravinářského komplexu na ŽP |
88,0 % |
Vinařství U Kapličky - charakteristika podniku |
87,5 % |
Veterinární a potravinářská legislativa |
90,6 % |
Úvodní přednáška z Pícninářství |
89,4 % |
Téze předmětu Odpady potravinářské výroby, distribuce a prodeje potravin |
92,3 % |
Téma: Zákony spojené s problematikou odpadů potravinářského průmyslu |
82,0 % |
Téma: Potravinářství, výživa člověka |
84,5 % |
Téma: Posouzení odpadů zemědělskopotravinářského komplexu. Kontaminanty anorganického původu pocházející ze zemědělské výroby. |
81,3 % |
Technologie masné produkce - Poznámky k okruhům státní zkoušky |
92,3 % |
Technika pro potravinářské zpracování masa |
88,0 % |