Výsledky vyhledávání pro: vina
Projektů 104 | Str. 1 / 6
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Zrání masa |
76,7 % |
Zpracování ryb, spotřeba ryb ve světě |
85,8 % |
Život a práce novináře |
79,9 % |
Zdravotní rizika kontaminace potravin cizorodými látkami, potravinářská aditiva AJ |
85,3 % |
Zavádění systému kritických bodů HACCP |
88,8 % |
Zákony spojené s problematikou odpadů potravinářského průmyslu |
87,2 % |
Vývoj ostatních odvětví zpracovatelského průmyslu v ČR po vstupu do EU |
89,3 % |
Využití TLC (tenkovrstvá chromatografie) pro stanovení cizorodých látek v potravinách |
80,8 % |
Výroba vína neboli vinifikace |
79,8 % |
Výroba vína |
79,6 % |
Vypracované zkouškové otázky z Mikrobiologie |
83,7 % |
Vypracované zkouškové okruhy z Mikrobiologie |
81,4 % |
Vypracované státnicové otázky z okruhu Lesnická fytocenologie a lesnická typologie |
92,3 % |
Vypracované otázky z předmětu Produkce potravinářských surovin |
88,7 % |
Vypracované otázky z předmětu Produkce dřevní suroviny |
92,3 % |
Vypracované otázky ke zkoušce z předmětu Chov hospodářských zvířat 3 |
92,3 % |
Výpočet přímého nosníku - cvičení |
71,5 % |
Výpisky k tématu Cukrovarnictví |
85,3 % |
Vybrané části knihy Psychologie náboženství a spirituality |
92,3 % |
Voda v potravinářském průmyslu |
78,7 % |