Registrace | Přihlásit

Výsledky vyhledávání pro: vina

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 104 | Str. 1 / 6


Uni / Název projektu Kvalita
Zrání masa
76,7 %
Zpracování ryb, spotřeba ryb ve světě
85,8 %
Život a práce novináře
79,9 %
Zdravotní rizika kontaminace potravin cizorodými látkami, potravinářská aditiva AJ
85,3 %
Zavádění systému kritických bodů HACCP
88,8 %
Zákony spojené s problematikou odpadů potravinářského průmyslu
87,2 %
Vývoj ostatních odvětví zpracovatelského průmyslu v ČR po vstupu do EU
89,3 %
Využití TLC (tenkovrstvá chromatografie) pro stanovení cizorodých látek v potravinách
80,8 %
Výroba vína neboli vinifikace
79,8 %
Výroba vína
79,6 %
Vypracované zkouškové otázky z Mikrobiologie
83,7 %
Vypracované zkouškové okruhy z Mikrobiologie
81,4 %
Vypracované státnicové otázky z okruhu Lesnická fytocenologie a lesnická typologie
92,3 %
Vypracované otázky z předmětu Produkce potravinářských surovin
88,7 %
Vypracované otázky z předmětu Produkce dřevní suroviny
92,3 %
Vypracované otázky ke zkoušce z předmětu Chov hospodářských zvířat 3
92,3 %
Výpočet přímého nosníku - cvičení
71,5 %
Výpisky k tématu Cukrovarnictví
85,3 %
Vybrané části knihy Psychologie náboženství a spirituality
92,3 %
Voda v potravinářském průmyslu
78,7 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: