Projektů 41 | Str. 1 / 3
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Zoohygiena |
86,2 % |
Zkušební otázky z předmětu Technika a technologie pro živočišnou výrobu |
91,8 % |
Zákres honů do topografického plánu |
68,5 % |
Základy anatomie hospodářských zvířat - vypracovaný okruh otázek ke zkoušce |
92,3 % |
Základní ošetření mléka - Základní ošetření mléka, Konzumní mléko a smetana |
86,2 % |
Význam a zdroje živočišných produktů |
88,2 % |
Vypracovaný okruh otázek z předmětu Základy anatomie hospodářských zvířat |
92,3 % |
Vypracovaný okruh otázek ke zkoušce z předmětu Základy anatomie hospodářských zvířat |
92,3 % |
Vypracované otázky z předmětu Mikrobiologie |
89,2 % |
Vypracované otázky ke zkoušce ze SPECIÁLNÍ FYTOTECHNIKY |
82,6 % |
Vypracované otázky ke zkoušce z Agroekologie |
90,9 % |
Vypracované otázky - Chov prasat |
85,4 % |
Vypracované okruhy ke zkoušce z Mikrobiologie |
86,0 % |
Výpisky z cvičení - Jakost a zpracování živočišných produktů |
86,8 % |
Úvod do mlékařství - Význam mléka ve výživě |
87,0 % |
Úvod do mlékařství - Úvodní přednáška |
92,5 % |
Úvod do mlékařství - Tekuté mléčné výrobky, Hodnocení mléka a smetany |
89,2 % |
Úvod do mlékařství - Syrové mléko, Nemoci z mléka |
90,0 % |
Úvod do mlékařství - Složky mléka |
81,2 % |
Úvod do mlékařství - Složení mléka |
83,2 % |