Registrace | Přihlásit
« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 41 | Str. 1 / 3


Uni / Název projektu Kvalita
Zoohygiena
86,2 %
Zkušební otázky z předmětu Technika a technologie pro živočišnou výrobu
91,8 %
Zákres honů do topografického plánu
68,5 %
Základy anatomie hospodářských zvířat - vypracovaný okruh otázek ke zkoušce
92,3 %
Základní ošetření mléka - Základní ošetření mléka, Konzumní mléko a smetana
86,2 %
Význam a zdroje živočišných produktů
88,2 %
Vypracovaný okruh otázek z předmětu Základy anatomie hospodářských zvířat
92,3 %
Vypracovaný okruh otázek ke zkoušce z předmětu Základy anatomie hospodářských zvířat
92,3 %
Vypracované otázky z předmětu Mikrobiologie
89,2 %
Vypracované otázky ke zkoušce ze SPECIÁLNÍ FYTOTECHNIKY
82,6 %
Vypracované otázky ke zkoušce z Agroekologie
90,9 %
Vypracované otázky - Chov prasat
85,4 %
Vypracované okruhy ke zkoušce z Mikrobiologie
86,0 %
Výpisky z cvičení - Jakost a zpracování živočišných produktů
86,8 %
Úvod do mlékařství - Význam mléka ve výživě
87,0 %
Úvod do mlékařství - Úvodní přednáška
92,5 %
Úvod do mlékařství - Tekuté mléčné výrobky, Hodnocení mléka a smetany
89,2 %
Úvod do mlékařství - Syrové mléko, Nemoci z mléka
90,0 %
Úvod do mlékařství - Složky mléka
81,2 %
Úvod do mlékařství - Složení mléka
83,2 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: