Projektů 12 | Str. 1 / 1
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Základní ošetření mléka - Základní ošetření mléka, Konzumní mléko a smetana |
86,2 % |
Úvod do mlékařství - Význam mléka ve výživě |
87,0 % |
Úvod do mlékařství - Úvodní přednáška |
92,5 % |
Úvod do mlékařství - Tekuté mléčné výrobky, Hodnocení mléka a smetany |
89,2 % |
Úvod do mlékařství - Syrové mléko, Nemoci z mléka |
90,0 % |
Úvod do mlékařství - Složky mléka |
81,2 % |
Úvod do mlékařství - Složení mléka |
83,2 % |
Úvod do mlékařství - Druhy mléka |
83,4 % |
Úvod do mlékařství - Cizorodé látky v mléce |
84,8 % |
Tvarohy a sýry |
83,9 % |
Mlékařská mikrobiologie |
80,3 % |
Kysané mléčné výrobky |
81,2 % |