Registrace | Přihlásit
« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 49 | Str. 1 / 3


Uni / Název projektu Kvalita
Zrání masa
76,7 %
Zpracování živočišných tuků
80,4 %
Zpracování ryb, spotřeba ryb ve světě
85,8 %
Zpracování ryb
85,2 %
Živočišné tuky
73,5 %
Základy technologie mléka a mléčných výrobků
91,4 %
Základní technologie a výrobní zařízení - mlékárny
90,8 %
Výrobní zařízení pro výrobu mléka a mléčných výrobků
91,2 %
Vymezení pojmu welfare
79,9 %
Voda v potravinářském průmyslu
78,7 %
Vliv provozů na životní prostředí
75,4 %
Vlastnosti mléka
86,1 %
Vady masných výrobků
77,8 %
Tvarování masných výrobků
74,8 %
Trvanlivé masné výrobky
75,3 %
Trvanlivé masné výrobky
81,6 %
Trvanlivé masné výrobky
81,1 %
Tkáně masa
76,7 %
Tepelné opracování masných výrobků
75,5 %
Technologie masné produkce - vypracované otázky ke státnicím
92,3 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: