Projektů 49 | Str. 1 / 3
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Zrání masa |
76,7 % |
Zpracování živočišných tuků |
80,4 % |
Zpracování ryb, spotřeba ryb ve světě |
85,8 % |
Zpracování ryb |
85,2 % |
Živočišné tuky |
73,5 % |
Základy technologie mléka a mléčných výrobků |
91,4 % |
Základní technologie a výrobní zařízení - mlékárny |
90,8 % |
Výrobní zařízení pro výrobu mléka a mléčných výrobků |
91,2 % |
Vymezení pojmu welfare |
79,9 % |
Voda v potravinářském průmyslu |
78,7 % |
Vliv provozů na životní prostředí |
75,4 % |
Vlastnosti mléka |
86,1 % |
Vady masných výrobků |
77,8 % |
Tvarování masných výrobků |
74,8 % |
Trvanlivé masné výrobky |
75,3 % |
Trvanlivé masné výrobky |
81,6 % |
Trvanlivé masné výrobky |
81,1 % |
Tkáně masa |
76,7 % |
Tepelné opracování masných výrobků |
75,5 % |
Technologie masné produkce - vypracované otázky ke státnicím |
92,3 % |