Registrace | Přihlásit
« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 34 | Str. 1 / 2


Uni / Název projektu Kvalita
Výroba vína neboli vinifikace
79,8 %
Výroba vína
79,6 %
Výroba cukrovinek
82,8 %
Vejce - Jak by mělo vypadat kvalitní vejce ?
85,7 %
Trvanlivé pečivo
73,0 %
Technologie výroby cukru z cukrové řepy a cukrové třtiny
73,1 %
Technologie a hygiena výroby cukru
87,8 %
Technologie a hygiena produkce při zpracování a význam olejnin
81,0 %
Technologie a hygiena při zpracování obilovin ve mlýně, mlýnské obilné výrobky, legislativa
82,7 %
Technologie a hygiena při výrobě čokolády, legislativa
83,9 %
Sůl - specifikace soli
82,3 %
Rostlinné tuky a oleje
77,8 %
Rostlinné tuky
86,3 %
Rooibos čaj - národní nápoj jižní Afriky
83,2 %
Produkční oblasti kávy
85,4 %
Poznámky k vínu
79,4 %
Pivo - výroba sladu a výroba piva
79,5 %
Ovoce a zelenina
87,0 %
Obiloviny a cereálie
83,8 %
Nealkoholické nápoje
78,8 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: