Projektů 34 | Str. 1 / 2
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Výroba vína neboli vinifikace |
79,8 % |
Výroba vína |
79,6 % |
Výroba cukrovinek |
82,8 % |
Vejce - Jak by mělo vypadat kvalitní vejce ? |
85,7 % |
Trvanlivé pečivo |
73,0 % |
Technologie výroby cukru z cukrové řepy a cukrové třtiny |
73,1 % |
Technologie a hygiena výroby cukru |
87,8 % |
Technologie a hygiena produkce při zpracování a význam olejnin |
81,0 % |
Technologie a hygiena při zpracování obilovin ve mlýně, mlýnské obilné výrobky, legislativa |
82,7 % |
Technologie a hygiena při výrobě čokolády, legislativa |
83,9 % |
Sůl - specifikace soli |
82,3 % |
Rostlinné tuky a oleje |
77,8 % |
Rostlinné tuky |
86,3 % |
Rooibos čaj - národní nápoj jižní Afriky |
83,2 % |
Produkční oblasti kávy |
85,4 % |
Poznámky k vínu |
79,4 % |
Pivo - výroba sladu a výroba piva |
79,5 % |
Ovoce a zelenina |
87,0 % |
Obiloviny a cereálie |
83,8 % |
Nealkoholické nápoje |
78,8 % |