Projektů 168 | Str. 1 / 9
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Zrání masa |
76,7 % |
Zpracování Zahradnických produktů |
87,4 % |
Zpracování ryb, spotřeba ryb ve světě |
85,8 % |
Zpracování ryb |
85,2 % |
Zpracované přednášky - Zpracování zahradnických produktů |
84,6 % |
Zkušební otázky z předmětu Technika a technologie pro živočišnou výrobu |
91,8 % |
Živočišné tuky |
73,5 % |
Zemědělské systémy I. (původní materiál doplněný o Zootechniku) |
92,3 % |
Zemědělské systémy I. - Řepka ozimá |
90,0 % |
Zemědělské systémy - plodina Kukuřice |
90,3 % |
Zemědělské systémy - okruhy výpisků ke zkoušce |
87,5 % |
Zemědělské systémy - kompletní výpisky |
90,5 % |
Zemědělské systémy - Ječmen jarní |
80,5 % |
Zemědělské systémy - Cukrová řepa |
80,3 % |
Zápočet z chovu - vypracované otázky ze Zemědělských systémů |
79,5 % |
Zápisky z prezentací na Moodlu - Zemědělské systémy |
87,1 % |
Zákres honů do topografického plánu |
68,5 % |
Základy živočišné produkce - tahák |
75,3 % |
Základy technologie mléka a mléčných výrobků |
91,4 % |
Základy rostlinné produkce - tahák |
71,6 % |