Registrace | Přihlásit
« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 195 | Str. 1 / 10


Uni / Název projektu Kvalita
Zvláštní případy porážky zvířat
76,3 %
Zpracování živočišných tuků
80,4 %
Zpracování matric rostlinného původu pro analýzu cizorodých látek
77,3 %
Zkušenosti s chovem ryb v recirkulačním systému dánského typu
68,6 %
Zdroje etiologických agens
83,5 %
Zásady správné výrobní a hygienické praxe pro masnou technologii
92,3 %
Základy marketingu
87,4 %
Základní technologické postupy a výrobní zařízení v mlékárenském průmyslu
84,6 %
Využití TLC (tenkovrstvá chromatografie) pro stanovení cizorodých látek v potravinách
80,8 %
Výroba vína
79,6 %
Vypracovaný zkouškový okruh z předmětu Analýza potravin
92,3 %
Vypracovaný státnicový okruh - Legislativa
83,4 %
Vypracovaný okruh otázek ke zkoušce z předmětu Analýza potravin
92,3 %
Vypracované zkouškové otázky - Bezpečnost a kvalita potravin
92,3 %
Vypracované státnicové otázky z okruhu Ekologické aspekty výroby, distribuce a prodeje potravin
84,6 %
Vypracované státnicové otázky Technologie a hygiena potravin živočišného původu - okruh Rostliny
84,6 %
Vypracované státnicové otázky Technologie a hygiena potravin živočišného původu - okruh Mléko
84,6 %
Vypracované státnicové otázky Technologie a hygiena potravin živočišného původu - okruh Maso
84,6 %
Vypracované státnicové otázky - Laboratorní analýza potravin
84,6 %
Vymezení pojmu welfare
79,9 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: