Projektů 195 | Str. 1 / 10
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Zvláštní případy porážky zvířat |
76,3 % |
Zpracování živočišných tuků |
80,4 % |
Zpracování matric rostlinného původu pro analýzu cizorodých látek |
77,3 % |
Zkušenosti s chovem ryb v recirkulačním systému dánského typu |
68,6 % |
Zdroje etiologických agens |
83,5 % |
Zásady správné výrobní a hygienické praxe pro masnou technologii |
92,3 % |
Základy marketingu |
87,4 % |
Základní technologické postupy a výrobní zařízení v mlékárenském průmyslu |
84,6 % |
Využití TLC (tenkovrstvá chromatografie) pro stanovení cizorodých látek v potravinách |
80,8 % |
Výroba vína |
79,6 % |
Vypracovaný zkouškový okruh z předmětu Analýza potravin |
92,3 % |
Vypracovaný státnicový okruh - Legislativa |
83,4 % |
Vypracovaný okruh otázek ke zkoušce z předmětu Analýza potravin |
92,3 % |
Vypracované zkouškové otázky - Bezpečnost a kvalita potravin |
92,3 % |
Vypracované státnicové otázky z okruhu Ekologické aspekty výroby, distribuce a prodeje potravin |
84,6 % |
Vypracované státnicové otázky Technologie a hygiena potravin živočišného původu - okruh Rostliny |
84,6 % |
Vypracované státnicové otázky Technologie a hygiena potravin živočišného původu - okruh Mléko |
84,6 % |
Vypracované státnicové otázky Technologie a hygiena potravin živočišného původu - okruh Maso |
84,6 % |
Vypracované státnicové otázky - Laboratorní analýza potravin |
84,6 % |
Vymezení pojmu welfare |
79,9 % |