Projektů 310 | Str. 1 / 16
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Zvláštní případy porážky zvířat |
76,3 % |
Zrání masa |
76,7 % |
Zpracování živočišných tuků |
80,4 % |
Zpracování ryb, spotřeba ryb ve světě |
85,8 % |
Zpracování ryb |
85,2 % |
Znečištění moří a oceánů (příčiny, důsledky, možná řešení, současné i budoucí využívání mořských zdrojů) |
80,8 % |
Znečištění moří a oceánů |
82,2 % |
Znalostní systémy řízení - učební text a návody do cvičení |
92,3 % |
Změny ve využívání krajiny v souvislosti s treansformací zemědělství |
80,5 % |
Živočišné tuky |
73,5 % |
Zemědělství jako ekostabilizující faktor (ekoagroturistika, agroenviromentální programy, tvorba kulturní krajiny). |
80,4 % |
Zemědělství jako ekostabilizující faktor - tvorba kulturní krajiny, ekoagroturistika, trvale udržitelné zemědělství, agroenvironmentální programy |
82,3 % |
Zemědělství - primární sektor světového hospodářství |
90,8 % |
Zemědělská výroba jako potravní a výrobní řetězec |
85,1 % |
Zdravotní rizika kontaminace potravin cizorodými látkami |
88,2 % |
Základy technologie mléka a mléčných výrobků |
91,4 % |
Základy marketingu |
87,4 % |
Základní technologie a výrobní zařízení - mlékárny |
90,8 % |
Výživa člověka |
84,5 % |
Vývoj ekosystému v prostoru a čase, sezónní aspekty, proces sukcese,klimaxové stadium, primární a sekundární sukcese, agroekosystémy - ekologická stabilita |
83,4 % |