Projektů 41 | Str. 1 / 3
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Zavádění systému kritických bodů HACCP |
88,8 % |
Zařízení pro tepelné zpracování pokrmů - Kotle |
84,0 % |
Výroba lihu z obilovin |
88,0 % |
Výpisky z cvičení - Koření, zdroje, pěstování a zpracování |
89,6 % |
Výpisky k tématu Cukrovarnictví |
85,3 % |
Varní zařízení - Vystírání, rmutování |
84,0 % |
Určení doby uchovatelnosti potravin |
80,6 % |
Tepelný a technologický výpočet odparky |
86,5 % |
Tepelný a technologický výpočet odparky |
80,9 % |
Technika pro potravinářské zpracování masa |
88,0 % |
Systém HACCP - Účinný nástroj pro zabezpečení zdravotní nezávadnosti potravin |
88,5 % |
Sušení zemědělských produktů |
80,1 % |
Španělská kuchyně |
82,1 % |
Sedimentace - Výroba a jakost rostlinných produktů |
84,0 % |
Rozdělení, druhy a charakteristiky sušáren potravin |
92,3 % |
Prezentace na téma Výroba sladu |
89,4 % |
Prezentace na téma Varní zařízení - scezování |
91,5 % |
Prezentace na téma "Výroba sladu" |
89,7 % |
Přednášky z Koření |
87,4 % |
Přednáška na téma Pasterace |
88,3 % |