Výsledky vyhledávání pro: fermentace
Projektů 14 | Str. 1 / 1
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Mlékařská mikrobiologie |
80,3 % |
Trvanlivé masné výrobky |
81,1 % |
Kysané mléčné výrobky |
81,2 % |
Vypracované zkouškové okruhy z Mikrobiologie |
81,4 % |
Čaj - pěstování, sklizeň, zpracování, fermentace |
82,0 % |
Poznámky o čaji |
83,0 % |
Vypracované zkouškové otázky z Mikrobiologie |
83,7 % |
Odpady pocházející z biotechnologických a fermentačních procesů |
85,3 % |
Problematika odpadů pocházejících z biotechnologických a fermentačních procesů. |
87,7 % |
Výroba lihu z obilovin |
88,0 % |
Technologie konzervárenství |
88,8 % |
Produkce mléka a technologie mléčných výrobků |
91,3 % |
Druhy čaje, jejich příprava a senzorické hodnocení čaje |
92,3 % |
Návody do cvičení z Technologie a hygieny mléka a mléčných výrobků |
92,3 % |