Výsledky vyhledávání pro: frak
Projektů 16 | Str. 1 / 1
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Nadstandardní prvky objektové bezpečnosti - protokoly 1-6 |
73,6 % |
Stanovení sacharidů |
76,2 % |
Chemické laboratorní metody v analýze potravin |
80,7 % |
Měření pevnosti slupky dužnatých plodin - Stanovení indexu lomu a cukernatosti vodného roztoku sacharózy refraktometrem |
82,4 % |
Optické metody laboratorní analýzy |
82,7 % |
Zvuky a tóny - cvičení na předmět Pedagogická praxe |
82,9 % |
Stanovení indexu lomu a cukernatosti vodného roztoku sacharózy refraktometrem - Měření pevnosti slupky dužnatých plodin |
83,4 % |
Vypracované státnicové otázky - Laboratorní analýza potravin |
84,6 % |
Studijní text z Fyziky na téma Optika |
84,8 % |
Rádioreléové systémy |
85,0 % |
Fraktálové kapacitory |
86,5 % |
Potravinářská technika pro výrobu tuků a olejů |
86,7 % |
Shrnutí učebnice z Managementu |
89,2 % |
Stanovení přirozených složek potravin |
89,5 % |
Lipidy - Analytická chemie - Analýza potravin |
90,3 % |
Návrh a zhodnocení ukazatelů kvality a výkonnosti akutní nemocniční péče - založených na administrativních datech |
92,3 % |