Registrace | Přihlásit

Výsledky vyhledávání pro: mléko

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 30 | Str. 1 / 2


Uni / Název projektu Kvalita
Základy živočišné produkce - tahák
75,3 %
Stanovení základních nutrientů
76,5 %
Fyzikálně-chemické parametry jakosti a zdravotní nezávadnosti potravin
77,8 %
Kojení - mléčná výživa
80,0 %
Senzorické hodnocení komodit
82,4 %
Úvod do mlékařství - Složení mléka
83,2 %
Úvod do mlékařství - Druhy mléka
83,4 %
Vypracované státnicové otázky Technologie a hygiena potravin živočišného původu - okruh Mléko
84,6 %
Technologie mléka a mléčných výrobků - pro studenty kombinované formy bakalářského studijního programu
84,6 %
Základní technologické postupy a výrobní zařízení v mlékárenském průmyslu
84,6 %
Fylogeneze a systém nižších rostlin - Poznávačka hub
85,4 %
Základní ošetření mléka - Základní ošetření mléka, Konzumní mléko a smetana
86,2 %
Princip a činnost strojního dojení dojnic
87,3 %
Požadavky na syrové mléko, kontrola syrového mléka
87,9 %
Přednášky z předmětu Dietetika
88,0 %
Zásady správného kojení
88,2 %
Prvovýroba mléka - požadavky na mléko, ošetření, chlazení, přejímka, odběr a vyšetření vzorků, transport
88,2 %
Přednáška na téma Pasterace
88,3 %
Úvod do mlékařství - Tekuté mléčné výrobky, Hodnocení mléka a smetany
89,2 %
Úvod do mlékařství - Syrové mléko, Nemoci z mléka
90,0 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: