Výsledky vyhledávání pro: mléko
Projektů 30 | Str. 1 / 2
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Základy živočišné produkce - tahák |
75,3 % |
Stanovení základních nutrientů |
76,5 % |
Fyzikálně-chemické parametry jakosti a zdravotní nezávadnosti potravin |
77,8 % |
Kojení - mléčná výživa |
80,0 % |
Senzorické hodnocení komodit |
82,4 % |
Úvod do mlékařství - Složení mléka |
83,2 % |
Úvod do mlékařství - Druhy mléka |
83,4 % |
Vypracované státnicové otázky Technologie a hygiena potravin živočišného původu - okruh Mléko |
84,6 % |
Technologie mléka a mléčných výrobků - pro studenty kombinované formy bakalářského studijního programu |
84,6 % |
Základní technologické postupy a výrobní zařízení v mlékárenském průmyslu |
84,6 % |
Fylogeneze a systém nižších rostlin - Poznávačka hub |
85,4 % |
Základní ošetření mléka - Základní ošetření mléka, Konzumní mléko a smetana |
86,2 % |
Princip a činnost strojního dojení dojnic |
87,3 % |
Požadavky na syrové mléko, kontrola syrového mléka |
87,9 % |
Přednášky z předmětu Dietetika |
88,0 % |
Zásady správného kojení |
88,2 % |
Prvovýroba mléka - požadavky na mléko, ošetření, chlazení, přejímka, odběr a vyšetření vzorků, transport |
88,2 % |
Přednáška na téma Pasterace |
88,3 % |
Úvod do mlékařství - Tekuté mléčné výrobky, Hodnocení mléka a smetany |
89,2 % |
Úvod do mlékařství - Syrové mléko, Nemoci z mléka |
90,0 % |