Registrace | Přihlásit

Výsledky vyhledávání pro: potraviny

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 27 | Str. 1 / 2


Uni / Název projektu Kvalita
Konzervace (poznámky)
45,2 %
Obaly a obalová technika
74,7 %
Makrobiotická strava
74,7 %
Dělená strava
74,8 %
Výživa a její význam - Geneze homo sapiens
78,3 %
Potravinářství, výživa člověka
79,9 %
Trestné činy
82,6 %
Vypracované státnicové otázky Technologie a hygiena potravin živočišného původu - okruh Rostliny
84,6 %
Zemědělská výroba jako potravní a výrobní řetězec
85,1 %
Výpisky k tématu Cukrovarnictví
85,3 %
Analytika potravin
86,0 %
Vypracované okruhy ke zkoušce z Mikrobiologie
86,0 %
Vitaminy - Analytická chemie - Analýza potravin
86,3 %
Legislativa v oblasti a mikrobiologické bezpečnosti potravin
86,7 %
Současné trendy ve výživě
88,5 %
Skladba a struktura potravin
88,9 %
Biologie potravin a surovin živočišného původu
89,1 %
Přednášky na předmět Řízení jakosti
90,0 %
Analytická chemie - Analýza potravin
90,2 %
Konzervace potravin - Zpracování zahradnických produktů
90,5 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: