Projektů 29 | Str. 1 / 2
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Prezentace na téma Ketolátky |
78,3 % |
Trávení a vstřebávání |
79,4 % |
Inzulínový receptor IGF-1 |
82,0 % |
Prezentace na téma Tuky (Lipidy) |
84,2 % |
Základní živiny - Bílkoviny |
84,6 % |
Sacharidy - přednáška |
84,8 % |
Metabolismus tuků |
85,0 % |
Centrální nervový systém |
85,5 % |
Základní živiny - Lipidy |
86,0 % |
Voda a vodní bilance |
86,0 % |
Analytika potravin |
86,0 % |
Fyziologie trávení a vstřebávání |
86,0 % |
Prezentace na téma Trávicí trakt |
86,6 % |
Alternativní výživa |
87,5 % |
Katabolické procesy v organismu |
88,0 % |
Fyziologie trávení a vstřebávání |
88,2 % |
Současné trendy ve výživě |
88,5 % |
Výživa - studijní skripta |
88,5 % |
Anatomie trávicího ústrojí |
88,6 % |
Stopové prvky (Jod, Selen, Měď, Mangan, Molybden, Chrom) |
88,6 % |