Registrace | Přihlásit
« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 49 | Str. 1 / 3


Uni / Název projektu Kvalita
Průvodce hovězím masem
72,1 %
Mělnění masa a míchaní díla
72,5 %
Kompresorový chladící objekt
72,9 %
Živočišné tuky
73,5 %
Složení masa
74,2 %
Tvarování masných výrobků
74,8 %
Obaly masných výrobků
74,8 %
Trvanlivé masné výrobky
75,3 %
Vliv provozů na životní prostředí
75,4 %
Tepelné opracování masných výrobků
75,5 %
Masné konzervy
75,9 %
Tkáně masa
76,7 %
Zrání masa
76,7 %
Balení masa a masných výrobků
77,1 %
Shrnutí z mléka
77,3 %
Solení masných výrobků
77,5 %
Vady masných výrobků
77,8 %
Suroviny pro masnou výrobu
78,1 %
Med - specifikace
78,2 %
Voda v potravinářském průmyslu
78,7 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: