Projektů 49 | Str. 1 / 3
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Průvodce hovězím masem |
72,1 % |
Mělnění masa a míchaní díla |
72,5 % |
Kompresorový chladící objekt |
72,9 % |
Živočišné tuky |
73,5 % |
Složení masa |
74,2 % |
Tvarování masných výrobků |
74,8 % |
Obaly masných výrobků |
74,8 % |
Trvanlivé masné výrobky |
75,3 % |
Vliv provozů na životní prostředí |
75,4 % |
Tepelné opracování masných výrobků |
75,5 % |
Masné konzervy |
75,9 % |
Tkáně masa |
76,7 % |
Zrání masa |
76,7 % |
Balení masa a masných výrobků |
77,1 % |
Shrnutí z mléka |
77,3 % |
Solení masných výrobků |
77,5 % |
Vady masných výrobků |
77,8 % |
Suroviny pro masnou výrobu |
78,1 % |
Med - specifikace |
78,2 % |
Voda v potravinářském průmyslu |
78,7 % |