Projektů 34 | Str. 1 / 2
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Trvanlivé pečivo |
73,0 % |
Technologie výroby cukru z cukrové řepy a cukrové třtiny |
73,1 % |
Koření |
74,6 % |
Charakteristika - těstoviny a kečupy |
75,2 % |
Chléb, výroba pečiva, trvanlivé pečivo |
76,6 % |
Jak se vyrábí pivo? |
76,9 % |
Koření - Kardamom |
77,5 % |
Rostlinné tuky a oleje |
77,8 % |
Nealkoholické nápoje |
78,8 % |
Cukrovinky |
79,1 % |
Poznámky k vínu |
79,4 % |
Pivo - výroba sladu a výroba piva |
79,5 % |
Výroba vína |
79,6 % |
Výroba vína neboli vinifikace |
79,8 % |
Klasifikace francouzských vín |
80,4 % |
Kávoviny (ve starší legislativě souhrnně pod „Kávové náhražky“) |
80,5 % |
La Pacho - Čaj ze „Stromu života“ |
81,0 % |
Technologie a hygiena produkce při zpracování a význam olejnin |
81,0 % |
Koření - specifikace papriky |
81,6 % |
Čaj - pěstování, sklizeň, zpracování, fermentace |
82,0 % |