Registrace | Přihlásit
« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 29 | Str. 1 / 2


Uni / Název projektu Kvalita
Těstoviny
72,4 %
Maďarská vína
72,6 %
Pochutiny, koření, aditiva
75,9 %
Víno v Portugalsku
76,4 %
Studijní materiál - Rostlinné tuky
78,0 %
Výroba piva - sladovnictví
80,6 %
Charakteristika kávy
81,7 %
Výroba pečiva
81,9 %
Poznámky o čaji
83,0 %
Technologie a hygiena při zpracování olejnin na surový olej. Rafinace. Ztužování tuků
83,8 %
Cvičení z Technologie potravin rostlinného původu II
84,2 %
Rostlinné a živočišné tuky
85,0 %
Cereální technologie - obiloviny a pekárenské výrobky
88,4 %
Technologie konzervárenství
88,8 %
Technologické, hygienické a senzorické hodnocení cukrovinek
88,9 %
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení koření
89,2 %
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení zeleniny
89,3 %
Pravidla správné výrobní a hygienické praxe pro výrobce těstovin
90,8 %
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení ovoce, základní vady
91,0 %
Hygiena a technologie brambor, škrobu, luštěnin, olejnatých semen a tuků
91,3 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: