Projektů 573 | Str. 1 / 29
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Senzorické hodnocení ovoce a zeleniny |
71,3 % |
Čištění odpadních vod v ČR |
71,5 % |
Posouzení účinnosti extrakce tuků při stanovení cizorodých látek |
72,1 % |
Problematika odpadového hospodářství |
72,1 % |
Průvodce hovězím masem |
72,1 % |
Těstoviny |
72,4 % |
Mělnění masa a míchaní díla |
72,5 % |
Maďarská vína |
72,6 % |
Kompresorový chladící objekt |
72,9 % |
Trvanlivé pečivo |
73,0 % |
Technologie výroby cukru z cukrové řepy a cukrové třtiny |
73,1 % |
Živočišné tuky |
73,5 % |
Rostlinná produkce v EU a GMO |
73,6 % |
Etický kodex studenta a pedagoga |
73,7 % |
Veterinární asanace |
73,8 % |
Prohlídka drůbeže |
73,9 % |
Složení masa |
74,2 % |
Bezpečnost potravin |
74,2 % |
Obalové materiály, ekologické balení potravin |
74,4 % |
Cholesterol |
74,5 % |