Projektů 168 | Str. 1 / 9
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Tahák ze speciální fytotechniky |
61,5 % |
Zákres honů do topografického plánu |
68,5 % |
Nejdůležitější čeledi polních plevelů |
69,9 % |
Osevní postupy - přehled |
70,8 % |
Tabulky pro vypracování projektu hnojení |
71,5 % |
Základy rostlinné produkce - tahák |
71,6 % |
Mělnění masa a míchaní díla |
72,5 % |
Kompresorový chladící objekt |
72,9 % |
Trvanlivé pečivo |
73,0 % |
Technologie výroby cukru z cukrové řepy a cukrové třtiny |
73,1 % |
Živočišné tuky |
73,5 % |
Složení masa |
74,2 % |
Výživa kulturních plodin |
74,4 % |
Koření |
74,6 % |
Obaly masných výrobků |
74,8 % |
Tvarování masných výrobků |
74,8 % |
Souhrn speciální fytotechniky |
75,2 % |
Charakteristika - těstoviny a kečupy |
75,2 % |
Základy živočišné produkce - tahák |
75,3 % |
Trvanlivé masné výrobky |
75,3 % |