Výsledky vyhledávání pro: kontaminace
Projektů 17 | Str. 1 / 1
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Vypracovaný okruh otázek ke zkoušce z předmětu Analýza potravin |
92,3 % |
Chemie životního prostředí - vypracované otázky |
91,8 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení ovoce, základní vady |
91,0 % |
Ekologické zátěže a sanační technologie |
90,6 % |
Globální problémy - Vybrané aspekty životního prostředí |
88,4 % |
Zdravotní rizika kontaminace potravin cizorodými látkami |
88,2 % |
Zdravotní nezávadnost krmiv a vody, vstup chemických látek a přípravků do životního prostředí zvířat |
87,2 % |
Téma: Biodiverzita a vymírání biologických druhů |
86,9 % |
Sanitace - eliminace kontaminace v průběhu výroby |
86,3 % |
Zdravotní rizika kontaminace potravin cizorodými látkami, potravinářská aditiva AJ |
85,3 % |
Vodní zdroje (jejich využívání, problematika kontaminace vod, situace u nás i ve světě) |
84,0 % |
Polymerázová řetězová reakce (PCR) |
83,7 % |
Vodní zdroje (jejich využívání. problematika kontaminace vod, situace u nás i ve světě) |
83,2 % |
Posouzení odpadů zemědělsko - potravinářského komplexu PCB jako závažné kontaminanty rostlinné a živočišné produkce |
82,2 % |
Ekologické aspekty dopravy |
79,0 % |
Polychlorované bifenyly (PCB) |
74,7 % |
Předměty běžného užívání |
74,0 % |