Projektů 41 | Str. 1 / 3
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Chladírny a mrazírny potravin |
96,8 % |
Rozdělení, druhy a charakteristiky sušáren potravin |
92,3 % |
Prezentace na téma Varní zařízení - scezování |
91,5 % |
Hospodářské výpočty v gastronomii |
89,7 % |
Prezentace na téma "Výroba sladu" |
89,7 % |
Výpisky z cvičení - Koření, zdroje, pěstování a zpracování |
89,6 % |
Analytické řešení teoretické sušárny |
89,6 % |
Gastronomie v lázeňském provozu |
89,4 % |
Prezentace na téma Výroba sladu |
89,4 % |
Bezodpadové zpracování brambor |
89,2 % |
Pěstování a zpracování koření |
89,1 % |
Zavádění systému kritických bodů HACCP |
88,8 % |
Systém HACCP - Účinný nástroj pro zabezpečení zdravotní nezávadnosti potravin |
88,5 % |
Přednáška na téma Pasterace |
88,3 % |
Výroba lihu z obilovin |
88,0 % |
Technika pro potravinářské zpracování masa |
88,0 % |
Čištění a šrotování sladu |
87,9 % |
Pivo a suroviny k výrobě piva |
87,7 % |
Přednášky z Koření |
87,4 % |
Fenykl obecný |
87,2 % |