Výsledky vyhledávání pro: Bílkoviny
Projektů 27 | Str. 1 / 2
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení mlýnských výrobků |
92,3 % |
Bílkoviny, peptidy, aminokyseliny - prezentace |
91,7 % |
Charakteristika limitní (extrémní) zátěže z pohledu nedostatku stravy a pitného režimu v podmínkách AČR, případně v zahraničních misích |
91,3 % |
Stanovení bílkovin (aminokyselin) separačními metodami |
91,3 % |
Farmakognosie (Podle Českého lékopisu 2009) |
91,2 % |
Technologie mléka a mléčných výrobků |
90,2 % |
Výpisky z cvičení - Koření, zdroje, pěstování a zpracování |
89,6 % |
Výživa - studijní skripta |
88,5 % |
Cereální technologie - obiloviny a pekárenské výrobky |
88,4 % |
Přednášky z předmětu Dietetika |
88,0 % |
Alternativní výživa |
87,5 % |
Úvod do mlékařství - Význam mléka ve výživě |
87,0 % |
Prezentace na téma Trávicí trakt |
86,6 % |
Luštěniny a jejich význam ve výživě člověka |
85,0 % |
Základní živiny - Bílkoviny |
84,6 % |
Aplikace přírodních polymérů |
84,5 % |
Rostliny (Obsah látek a jejich využití) |
82,4 % |
Chemické složení masa , Masných výrobků |
81,3 % |
Úvod do mlékařství - Složky mléka |
81,2 % |
Desinficiencia, Antiseptika |
81,1 % |