Registrace | Přihlásit

Výsledky vyhledávání pro: Bílkoviny

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 27 | Str. 1 / 2


Uni / Název projektu Kvalita
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení mlýnských výrobků
92,3 %
Bílkoviny, peptidy, aminokyseliny - prezentace
91,7 %
Charakteristika limitní (extrémní) zátěže z pohledu nedostatku stravy a pitného režimu v podmínkách AČR, případně v zahraničních misích
91,3 %
Stanovení bílkovin (aminokyselin) separačními metodami
91,3 %
Farmakognosie (Podle Českého lékopisu 2009)
91,2 %
Technologie mléka a mléčných výrobků
90,2 %
Výpisky z cvičení - Koření, zdroje, pěstování a zpracování
89,6 %
Výživa - studijní skripta
88,5 %
Cereální technologie - obiloviny a pekárenské výrobky
88,4 %
Přednášky z předmětu Dietetika
88,0 %
Alternativní výživa
87,5 %
Úvod do mlékařství - Význam mléka ve výživě
87,0 %
Prezentace na téma Trávicí trakt
86,6 %
Luštěniny a jejich význam ve výživě člověka
85,0 %
Základní živiny - Bílkoviny
84,6 %
Aplikace přírodních polymérů
84,5 %
Rostliny (Obsah látek a jejich využití)
82,4 %
Chemické složení masa , Masných výrobků
81,3 %
Úvod do mlékařství - Složky mléka
81,2 %
Desinficiencia, Antiseptika
81,1 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: