Výsledky vyhledávání pro: Cukr
Projektů 36 | Str. 1 / 2
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení kakaa a čokolády |
92,3 % |
Marketingová strategie podnikatelského subjektu cukrárna Budař |
92,3 % |
Vypracované zkouškové otázky - Bezpečnost a kvalita potravin |
92,3 % |
Hygiena a technologie vegetabilních produktů |
91,4 % |
Zemědělství - primární sektor světového hospodářství |
90,8 % |
Sacharidy - analýza potravin |
88,9 % |
Technologické, hygienické a senzorické hodnocení cukrovinek |
88,9 % |
Technologie a hygiena výroby cukru |
87,8 % |
Otázky ke zkoušce z fyziologie člověka |
87,8 % |
Med - význam ve výživě člověka |
87,5 % |
Civilizační rizika - bída dobře živených |
87,3 % |
Technologie výroby cukru |
86,9 % |
Výpisky k tématu Cukrovarnictví |
85,3 % |
Sacharidy - přednáška |
84,8 % |
Farmakognozie 1 (Vypracované otázky) - Pokračování |
84,6 % |
Odpady z mlýnského, škrobárenského, cukrovarnického, drožďárenského a konzervárenského průmyslu |
84,2 % |
Odpady z mlýnského, škrobárenského, cukrovarnického, drožďárenského a konzervárenského průmyslu, jejich zpracování a využití |
84,1 % |
Sedimentace - Výroba a jakost rostlinných produktů |
84,0 % |
Technologie a hygiena při výrobě čokolády, legislativa |
83,9 % |
Výroba cukrovinek |
82,8 % |