Výsledky vyhledávání pro: Hygiena
Projektů 44 | Str. 1 / 3
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Negativní faktory ovlivňující pracovní prostředí |
93,1 % |
Hygiena a technologie masa - Trvanlivé masné výrobky |
92,3 % |
Technologie a hygiena masa a masných výrobků - návody na cvičení |
92,3 % |
Hygiena práce, ergonomie - Základní pojmy a jejich definice |
92,3 % |
Biologie mládeže - Učební pomůcka pro kombinované studium specializace v pedagogice |
92,3 % |
Vypracované zkušební okruhy z Pedagogické psychologie |
92,3 % |
Technologie a hygiena potravin živočišného původu |
92,2 % |
Státnicové materiály k okruhu Technologie a hygiena potravin rostlinného původu |
91,8 % |
Hygiena a technologie drůbeže, vajec a zvěřiny |
91,7 % |
Hygiena a technologie vegetabilních produktů |
91,4 % |
Hygiena a technologie brambor, škrobu, luštěnin, olejnatých semen a tuků |
91,3 % |
Prezentace z přednášek Hygiena produkce masa |
91,2 % |
Pravidla správné výrobní a hygienické praxe pro výrobce těstovin |
90,8 % |
Osobnostní rozvoj v rámci vzdělávání oDISea a jeho přínos na Orientačních dnech® |
90,3 % |
Negativní faktory ovlivňující pracovní prostředí |
89,3 % |
Soubor přednášek z Psychologie |
89,2 % |
Hygienické požadavky na materiální vybavení školy |
89,0 % |
Hygiena učení - režim dne, biologické rytmy, školní práce, psychogenní stresy |
88,1 % |
Hygiena produkce mléka |
88,0 % |
Technologie a hygiena výroby cukru |
87,8 % |