Výsledky vyhledávání pro: Konzervace
Projektů 13 | Str. 1 / 1
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Historické parky a zahrady, metody obnovy a ochrany a vývoj názorů na danou problematiku; dějiny parkových úprav v Evropě od renesance do 20. století |
100,0 % |
Konzervace potravin - Zpracování zahradnických produktů |
90,5 % |
Zavádění systému kritických bodů HACCP |
88,8 % |
Zpracování Zahradnických produktů |
87,4 % |
Rostlinná produkce |
87,4 % |
Jetelovinotravní směsi |
87,3 % |
Prezentace o Mrazení |
86,1 % |
Zpracované přednášky - Zpracování zahradnických produktů |
84,6 % |
Vypracované zkouškové otázky z Mikrobiologie |
83,7 % |
Max Dvořák (1874 - 1921) |
78,5 % |
Masné konzervy |
75,9 % |
Základy rostlinné produkce - tahák |
71,6 % |
Konzervace (poznámky) |
45,2 % |