Výsledky vyhledávání pro: Potraviny
Projektů 27 | Str. 1 / 2
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Chladírny a mrazírny potravin |
96,8 % |
Vypracovaný okruh otázek ke zkoušce z předmětu Analýza potravin |
92,3 % |
Přednášky - Veterinární a potravinářská legislativa |
92,2 % |
Technologie a hygiena potravin živočišného původu |
92,2 % |
Vypracované otázky ke zkoušce z Mikrobiologie |
91,5 % |
Učební materiál na zápočet z Mikrobiologie |
90,6 % |
Veterinární a potravinářská legislativa |
90,6 % |
Konzervace potravin - Zpracování zahradnických produktů |
90,5 % |
Analytická chemie - Analýza potravin |
90,2 % |
Přednášky na předmět Řízení jakosti |
90,0 % |
Biologie potravin a surovin živočišného původu |
89,1 % |
Skladba a struktura potravin |
88,9 % |
Současné trendy ve výživě |
88,5 % |
Legislativa v oblasti a mikrobiologické bezpečnosti potravin |
86,7 % |
Vitaminy - Analytická chemie - Analýza potravin |
86,3 % |
Vypracované okruhy ke zkoušce z Mikrobiologie |
86,0 % |
Analytika potravin |
86,0 % |
Výpisky k tématu Cukrovarnictví |
85,3 % |
Zemědělská výroba jako potravní a výrobní řetězec |
85,1 % |
Vypracované státnicové otázky Technologie a hygiena potravin živočišného původu - okruh Rostliny |
84,6 % |