Registrace | Přihlásit

Výsledky vyhledávání pro: fermentace

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 14 | Str. 1 / 1


Uni / Název projektu Kvalita
Druhy čaje, jejich příprava a senzorické hodnocení čaje
92,3 %
Návody do cvičení z Technologie a hygieny mléka a mléčných výrobků
92,3 %
Produkce mléka a technologie mléčných výrobků
91,3 %
Technologie konzervárenství
88,8 %
Výroba lihu z obilovin
88,0 %
Problematika odpadů pocházejících z biotechnologických a fermentačních procesů.
87,7 %
Odpady pocházející z biotechnologických a fermentačních procesů
85,3 %
Vypracované zkouškové otázky z Mikrobiologie
83,7 %
Poznámky o čaji
83,0 %
Čaj - pěstování, sklizeň, zpracování, fermentace
82,0 %
Vypracované zkouškové okruhy z Mikrobiologie
81,4 %
Kysané mléčné výrobky
81,2 %
Trvanlivé masné výrobky
81,1 %
Mlékařská mikrobiologie
80,3 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: