Registrace | Přihlásit

Výsledky vyhledávání pro: koření

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 15 | Str. 1 / 1


Uni / Název projektu Kvalita
Přednášky z předmětu Zpracování rostlinných produktů
92,3 %
Farmakognosie (Podle Českého lékopisu 2009)
91,2 %
Výpisky z cvičení - Koření, zdroje, pěstování a zpracování
89,6 %
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení koření
89,2 %
Pěstování a zpracování koření
89,1 %
Přednášky z Koření
87,4 %
Fenykl obecný
87,2 %
Vypracované státnicové otázky Technologie a hygiena potravin živočišného původu - okruh Rostliny
84,6 %
Kořeninová paprika
82,8 %
Senzorické hodnocení komodit
82,4 %
Koření - specifikace papriky
81,6 %
Pěstování zeleného koření
77,7 %
Koření - Kardamom
77,5 %
Pochutiny, koření, aditiva
75,9 %
Koření
74,6 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: