Výsledky vyhledávání pro: máslo
Projektů 16 | Str. 1 / 1
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Vypracované zápočtové otázky z předmětu Management |
92,3 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení kakaa a čokolády |
92,3 % |
Technologie a hygiena potravin živočišného původu |
92,2 % |
Základy technologie mléka a mléčných výrobků |
91,4 % |
Produkce mléka a technologie mléčných výrobků |
91,3 % |
Vypracované otázky z předmětu Management |
90,8 % |
Technologie mléka a mléčných výrobků |
90,2 % |
Seminární práce na téma Motivování v managementu |
89,9 % |
Management - přednášky - letní semestr |
89,0 % |
Motivační program podniku |
88,8 % |
Judikáty evropského soudu |
87,4 % |
Technologie mléka a mléčných výrobků - pro studenty kombinované formy bakalářského studijního programu |
84,6 % |
Potřeby nemocných |
84,0 % |
Fluktuace a nestabilita - teoretická a empirická východiska |
82,5 % |
Problematika čištění odpadních vod pocházejících z mlékárenského průmyslu. Hodnocení základních parametrů těchto odpadních vod. |
82,3 % |
Psychologie - otázky |
76,1 % |