Výsledky vyhledávání pro: mléko
Projektů 30 | Str. 1 / 2
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Vstřebatelnost vápníku |
95,1 % |
Návody do cvičení z Technologie a hygieny mléka a mléčných výrobků |
92,3 % |
Chemie potravin a chemické laboratorní metody - praktická cvičení |
92,3 % |
Technologie a hygiena potravin živočišného původu |
92,2 % |
Produkce mléka a technologie mléčných výrobků |
91,3 % |
Výrobní zařízení pro výrobu mléka a mléčných výrobků |
91,2 % |
Základní technologie a výrobní zařízení - mlékárny |
90,8 % |
Mléčná a masná užitkovost - prezentace |
90,5 % |
Technologie mléka a mléčných výrobků |
90,2 % |
Chemie potravin - praktická cvičení |
90,0 % |
Úvod do mlékařství - Syrové mléko, Nemoci z mléka |
90,0 % |
Úvod do mlékařství - Tekuté mléčné výrobky, Hodnocení mléka a smetany |
89,2 % |
Přednáška na téma Pasterace |
88,3 % |
Zásady správného kojení |
88,2 % |
Prvovýroba mléka - požadavky na mléko, ošetření, chlazení, přejímka, odběr a vyšetření vzorků, transport |
88,2 % |
Přednášky z předmětu Dietetika |
88,0 % |
Požadavky na syrové mléko, kontrola syrového mléka |
87,9 % |
Princip a činnost strojního dojení dojnic |
87,3 % |
Základní ošetření mléka - Základní ošetření mléka, Konzumní mléko a smetana |
86,2 % |
Fylogeneze a systém nižších rostlin - Poznávačka hub |
85,4 % |