Výsledky vyhledávání pro: složení
Projektů 36 | Str. 1 / 2
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Základní charakteristiky komunálních odpadů |
93,6 % |
Případová studie - Personální složení týmu TJ Favorit Brno U23 v sezóně 2015/2016 |
92,3 % |
Produkce mléka a technologie mléčných výrobků |
91,3 % |
Hygiena a technologie brambor, škrobu, luštěnin, olejnatých semen a tuků |
91,3 % |
Prezentace z přednášek Hygiena produkce masa |
91,2 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení ovoce, základní vady |
91,0 % |
Prezentace z předmětu Technologie masné produkce |
90,8 % |
Prezentace na téma Přehled politik EU |
90,3 % |
Evropská administrativa - Složení komise, Postavení a funkce v ES, Úkoly Komise |
90,1 % |
Základní výpisky pro úspěšné složení zkoušky z předmětu Obchodní právo |
89,7 % |
Rozmístitelný komunikační a informační systém (RozKIS) |
89,6 % |
Skripta ke předmětu Fyziologie |
89,2 % |
Biologie potravin a surovin živočišného původu |
89,1 % |
Studijní materiál ke zkoušce z předmětu Ekologie |
88,6 % |
Význam a zdroje živočišných produktů |
88,2 % |
Hygiena produkce mléka |
88,0 % |
Ovoce, zelenina a výrobky z nich |
86,9 % |
Výpisky z cvičení - Jakost a zpracování živočišných produktů |
86,8 % |
Evoluční genomika - Evoluce genu |
86,0 % |
Chemické složení dřeva a kůry |
85,2 % |