Registrace | Přihlásit

Výsledky vyhledávání pro: vejce

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 11 | Str. 1 / 1


Uni / Název projektu Kvalita
Chemie potravin a chemické laboratorní metody - praktická cvičení
92,3 %
Technologie a hygiena potravin živočišného původu
92,2 %
Jakost a zpracování živočišných produktů - Vejce
92,0 %
Hygiena a technologie drůbeže, vajec a zvěřiny
91,7 %
Výpisky z cvičení - Jakost a zpracování živočišných produktů
86,8 %
Vejce - Jak by mělo vypadat kvalitní vejce ?
85,7 %
Chov drůbeže
82,9 %
Výběr vhodného dodavatelé vajec v Moravskoslezském kraji
82,4 %
Prodej malých množství živočišných produktů
82,2 %
Technologie zpracování vajec
78,7 %
Fyzikálně-chemické parametry jakosti a zdravotní nezávadnosti potravin
77,8 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: