Registrace
|
Přihlásit
Univerzity
Kategorie
Rozšířené vyhledávání
Slezská univerzita v Opavě
Filozoficko-přírodovědecká fakulta
Seminární práce: Písemná příprava obsluhy - Gastronomické praktikum
Skrýt detaily
|
Oblíbený
Kvalita:
83,1 %
Typ:
Seminární práce
Univerzita:
Slezská univerzita v Opavě
Fakulta:
Filozoficko-přírodovědecká fakulta
Kategorie:
Nezařazené
Podkategorie:
Gastronomie
Předmět:
Gastronomické praktikum
Autor:
quadra
Ročník:
2. ročník
Rozsah A4:
10 strán
Zobrazeno:
2 842 x
Stažené:
2 x
Velikost:
0,2 MB
Formát a přípona:
MS Office Word (.doc)
Jazyk:
český
ID projektu:
10438
Poslední úprava:
12.06.2017
Menu
Metropol bianco s citrónem
Vejce plněná žloutkovou fáší, domácí chléb
Voda Mattoni jemně perlivá
Pivo Pilsner Urquell
Slepičí polévka s domácími nudlemi
Sauvignon PREMIUM 2012,
suché bílé víno
výběr z hroznů, Vinařství Dufek
Dušené jehněčí se šalotkou
bylinkovými brambory
Dufek Aurelius 2011
polosladké bílé víno
výběr z hroznů
Piškotový beránek
Káva dle nápojového lístku
Digestiv: Karlovarská becherovka, Vaječný likér
Klíčová slova:
funkce
inventář
dispozice
menu
gastronomie
obsluha
Hodnocení (0x):